Goldwally - 100% voor uw goudGoldwally - 100% voor uw goud

Wij zijn Goldwally

Goudmijn website

Goudwinning is een van de meest vervuilende mijnbouwactiviteiten door de ontbossing en het gebruik van kwik. Tegelijkertijd ligt bijna 50% van de bovengrondse goudvoorraad thuis in de la.

Toch aarzelt men om oude, ongewenste of kapotte sieraden in te wisselen. Ingegeven door negatieve berichtgeving of uit angst voor waardeverlies.

Weg woestijn copy 4

In januari 2014 bedachten we de manier om aan deze bezwaren tegemoet te komen. Klanten krijgen 100% van de actuele goudwaarde, volledig transparant berekend en gecontroleerd.

Inmiddels werken we samen met bekende retailers die ons initiatief ondersteunen en krijgen onze klanten 100% van de goudwaarde voor hun gouden sieraden, munten en voorwerpen.

Op deze manier heeft Goldwally een duurzaam recycling platform gecreëerd. In Nederland kunnen klanten als eerste land in de wereld hun goud tegen de volledige koopkracht inwisselen.

Deze vorm van recycling wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met de Bijenkorf, Douglas, Hunkemöller, Kadolijn.com, Robert Schoemacher en Van der Valk.

Marc Gomperts


Initiator & Multiplier

Bonno van der Putten


Communicator & Promotor

Robin Bertus


Creator & Connector